Informatiebijeenkomst

Helaas kon onze nieuwe voorstelling in 2021 niet doorgaan. De reden is bekend. Inmiddels hebben we als bestuur de draad weer opgepakt en hopen we op een mooie voorstelling in juni 2022. 

Daar vertellen we graag meer over op donderdag 7 oktober (20.00 uur) tijdens een informatiebijeenkomst voor iedereen die als speler, zanger of vrijwilliger wil meedoen aan deze nieuwe productie. In november organiseren we audities. De start van de repetities zal in januari 2022 zijn.

Zoals al eerder vermeld gaat het stuk ‘Godlike Komeedzje 2.0’ over moderne technologie; denk aan hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven kunnen gaan beïnvloeden. Het stuk is geschreven door Sietse de Vries, bekend als cultuurredacteur bij de Leeuwarder Courant en als schrijver van misdaadromans. De muziek is van de hand van Bert Noordenbos, muziekdocent aan het Drachtster Lyceum. Hylke Tromp heeft de liedteksten voor zijn rekening genomen. Karin Idzenga zal dit keer de regie voeren.

Tot ziens op de bovenzaal van café bar De Welp op 7 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *