Speelschema Godlike Komeedzje 2.0 gewijzigd

Na de audities en kennismaking van koor en muziek in november 2021, gingen we als bestuur voortvarend verder, maar kort daarna werd alles weer stopgezet door de huidige lockdown. Dat we nu nog niet los kunnen gaan, houdt wel in dat we de datum van de oorspronkelijke première niet gaan halen. Er is meer tijd nodig. Samen met de regisseur hebben we zitten denken en rekenen en geprobeerd er een aantal weken bij te pakken.

Het speelschema ziet er nu als volgt uit:

Generale voor alle vrijwilligersMaandag 27 juni
PremièreWoensdag 29 juni
Vrijdag 1 juli
Zaterdag 2 juli
Vrijdag 8 juli
Zaterdag 9 juli
Zondag 10 juli
SuccesoptiesDinsdag 12 juli
Donderdag 14 juli
Slecht weer optiesMaandag 4 juli
Dinsdag 5 juli
Maandag 11 juli

Speellocatie gewijzigd

De locatie waar we wilden gaan spelen, bij Sjoerd de Boer, kan door het muziekfestival MILF (op 2 juli) niet gebruikt worden. We hebben daarom een alternatief gezocht en zijn uitgeweken naar Friens. In het weiland met op de achtergrond de kerk van Friens. Dit is dus dezelfde locatie als waar we Oeds fan Fierwei hebben opgevoerd.

De repetities vinden plaats in Reduzum, in de kantine of/en bij Sjoerd de Boer of in het lokaal in Idaerd.

We hopen van harte dat jullie je kunnen vinden in deze nieuwe planning. We moeten afwachten wat er in de persconferentie van 14 januari a.s. wordt gezegd over een eventuele versoepeling. We gaan ervan uit dat we in februari kunnen starten, maar niets is meer zeker tegenwoordig!

Heb je vragen, dan kun je één van ons benaderen:

Otto van der Meuleno.vandermeulen@upcmail.nl06-20625522
Jappie de Vriesjac.devries57@outlook.com06-28316943
Agatha Vermeulenvermeulenagatha@kpnplanet.nl06-22355234

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.